Uitleg combinatie voordeel Parrot MKI-9200

Uitleg combinatie voordeel Parrot MKI-9200 carkit

Uitleg Combinatie Voordeel Parrot MKi9200 carkit

Wanneer u een Parrot MKi9200 carkit aanschaft heeft u een aantal mogelijkheden m.b.t. de installatie.  Met deze reden hebben wij een aantal combinatie voordelen gemaakt zodat u een extra korting heeft bij het gelijktijdig bestellen van deze artikelen.

                                                Combinatie voordeel 2:   Iso2Car kabels voor Parrot MKi-serie carkits

ISO2CAR kabel

Bij auto’s waarin een standaard fabrieksradio is gemonteerd bestaat de kans dat u een ISO2CAR kabel nodig heeft. Wanneer u  HIER KLIKT opent er een LIJST waarin alle autotypes worden getoond. U dient te kijken in de rij met het kopje “ISO2CAR”. Wanneer er hier een nummer staat (bijv.:  86200, 86122, 86180 etc.) heeft u een ISO2CAR kabel met het bijhorende nummer nodig. Wanneer uw auto over een dolby-systeem beschikt of een subwoofer kan het zijn dat er andere kabels nodig zijn. Deze staan dan wel in de rij 'ISO2CAR'maar hebben een afwijkende prijs. Hier kunt u ons over bellen. Wanneer hier de term “ISO”  staat heeft u geen kabel nodig. Wanneer er niets staat of de term “not possible” dan kunt u ons het beste even bellen voor een advies (U mag uiteraard ten allen tijde bellen voor een advies) Tel.: 035-5237328

  

                                                 Combinatie voordeel 4:          Batterij voor afstandsbediening Parrot carkits

                       Varta Batterij                

Alle afstandsbedieningen van de Parrot MKi-serie zijn voorzien van een batterij. Door middel van deze combinatie voordeel geven wij u de mogelijkheid een extra accu te bestellen voor een scherpe prijs. Zo loopt u nooit het risico zonder lege afstandsbediening te zitten.

LET OP: zonder afstandsbediening werkt uw carkit niet!

                                        Combinatie Voordeel 5:      USB geheugensticks

      USB geheugensticks

Door middel van een USB geheugenstick kunt u MP3 muziek afspelen over de speakers van uw auto, indien u de combinatie voordeel aanklikt naar keuze geven wij u extra korting op de aanschaf van een USB geheugenstick. Bij de Parrot MKi9200 heeft u ook nog de mogelijkheid om een SD geheugenkaartje te gebruiken voor uw MP3 muziek, deze kunt u rechtstreeks in het display plaatsen.  

                                                                                                                                           SD geheugenkaart. ALLEEN VOOR PARROT MKi9200

Nu slechts

Parrot MKI9200 Bluetooth carkit [MKI-9200] met kleurendisplay

Parrot MKI-9200 Bluetooth carkit [MKI-9200] met kleurendisplay