Brodit Verstelbare Houders

Geen houder voor uw toestel kunnen vinden?

Heeft u bij de merken en modellen uw toestel niet gevonden? Of gebruikt u een hoesje, waardoor uw telefoon te groot voor de op maat gemaakte houder? Wees niet ongerust! Misschien hebben wij de oplossing voor u. Wij hebben verstelbare  houders waar u de breedte aan kunt passen. Deze zijn eenvoudig te stellen door twee schroeven los te draaien, de houder de juiste breedte te geven en vervolgens de schroeven weer vast draaien. De instelling is vast  wanneer u de schroeven weer aangedraaid heeft . Alle houders zijn voorzien van een tilt swivel zodat u gemakkelijk de kijkhoek kunt aanpassen , of switch tussen portret en landschap modus. Kantelt 20° en 360° wartels. Gemaakt van hoogwaardige zwarte ABS/Acetal plastic. Gemaakt in Zweden. Vastzetten  op ProClip.

Passieve houders

De passieve houder houdt uw telefoon op zijn  plaats, altijd binnen bereik en gemakkelijk in het zicht. De houder heeft een open onderzijde zodat u altijd een laadkabel kunt gebruiken.. De zijkanten zijn open  om het  risico van blokkerende knoppen te minimaliseren.

Actieve houders met Micro-USB connector

De actieve houder laadt de telefoon op. De oplaadkabel wordt los geleverd zodat u het in de juiste richting volgens de oplaadt poort op uw telefoon monteren kunt. De houder past op telefoons waar de oplaadt  poort in de midden van de onderkant van de telefoon is gesitueerd. Leverbaar zowel met een USB-kabel met sig-plug adapter of als vaste installatie.

Actieve houders met USB Type C

De actieve houder laadt de telefoon op. De oplaadkabel wordt los geleverd zodat u het in de juiste richting volgens de oplaadt poort op uw telefoon monteren kunt. Deze zijn geschikt voor toestellen welke beschikken over een USB type C aansluitng. De houder past op telefoons waar de oplaadt  poort in de midden van de onderkant van de telefoon is gesitueerd. Leverbaar zowel met een USB-kabel met sig-plug adapter of als vaste installatie.

 

Brodit verstelbare laptop houder - 283-384/ 25mm Brodit 216033