Brodit Proclip per auto

De Brodit ProClip is een montage platform voor montage van  houders voor mobiele telefoons, PDA's, navigatie en multimedia-apparaten. Bevestig uw apparaat op het dashboard op een veilige en gemakkelijke manier d.m.v. een Brodit Proclip. Dan is deze altijd gemakkelijk te bereiken! De ProClip is beschikbaar voor de meeste voertuigen en voor veel vrachtwagens.

Het interieur van het voertuig wordt niet beschadigd bij het plaatsen van een Brodit Proclip omdat er geen boringen wordt uitgevoerd en ook hoeft het dashboard niet gedemonteerd te worden.

De Brodit ProClip is in 1983 ontwikkeld door Brodit te Zweden. De markt vraagt om hoogwaardige producten met functionele oplossingen die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Vanuit die gedachte is de Proclip ontwikkeld.

Een Brodit ProClip is beschikbaar voor de meeste personenauto's en en ook voor veel vrachtwagens. Een ProClip is meestal beschikbaar zodra een nieuwe auto op de markt komt.

De ProClip heeft een stevige pasvorm. Voor diverse toepassingen op het dashboard of de console, zijn er verschillende ProClips. Kies voor u een prettige positionering voor de Brodit ProClip.

 

De installatie van een Proclip is zeer eenvoudig, speciaal gereedschap is niet nodig. Gedetailleerde installatie-instructies met foto's zijn toegevoegd bij elke ProClip