Betaling - CarkitStunter.nl

Betaling

Wanneer de betaling door ons is ontvangen zullen wij u direct de goederen doen toekomen. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn dan zullen wij u daar over berichten. Uiteraard kunt u er dan voor kiezen de order te annuleren.
U kunt uw bestellingen op verschillende manieren betalen:
iDeal Betaling
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

Vooraf per Bank

U maakt het totaalbedrag (inclusief verzendkosten en BTW) over op onze SNS bankrekening NL14SNSB096.76.42.612 t.n.v. Ras Telecom te Blaricum onder vermelding van uw ordernummer of Factuurnummer. De verzendkosten bedragen € 6,75 per order (Nederland) en € 9,95 per order (België). Voor buitenlandse betalingen geldt: "alle kosten voor het betalingsverkeer komen ten laste van op opdrachtgever".

 

Creditcard Betaling

U kunt ook met een creditkaart betalen. Hiervoor brengen wij 4% extra in rekening. Het voordeel is dat de betaling direct binnen is. Wanneer deze binnen is zullen de goederen met GLS verzonden worden. 

iDeal Betaling CarkitStunter.nl

Mocht U uw bestelling toch niet af kunnen halen dan heeft u hier de mogelijkheid om de verzendkosten alsnog aan ons te betalen zodat wij U uw producten alsnog kunnen versturen.