fiets

Brodit Fiets houders

Brodit oplossingen voor op de fiets zodat u veilig van de omgeving kan genieten.

Brodit maakt het iets veiliger op de fiets.

Steeds vaker zien we fietsers met een telefoon in de hand. Het is al gebleken dat dit zeer gevaarlijk is en ook de nodige ongelukken veroorzaakt. Brodit heeft hier een oplossing voor. U kunt dan gewoon beide handen aan het stuur houden en toch uw scherm zien. De Brodit telefoonhouder oplossingen voor op de fiets vindt u bij ons op de site.

Genieten van de omgeving.

Wanneer u gebruikt maakt van een Brodit telefoonhouder kunt u tijdens uw fietstocht meer genieten van de omgeving. Met één oogopslag kunt u immers de telefoon bekijken. Dit geeft een stuk rust en dat is zoals Brodit het graag ziet.

Ook voor de sportieve fietser.

Uiteraard is het ook erg handig wanneer u een Brodit telefoonhouder plaatst op uw racefiets. Op deze wijze kunt u navigeren en ook weer beide handen aan het stuur houden. Het monteren van een telefoonhouder op uw racefiets is erg eenvoudig.

Waterdichte Box.

Wanneer u ook tijdens slecht weer gebruik wenst te maken van deze oplossingen is het raadzaam de waterdichte box van Brodit te gebruiken. Deze vindt u hier.

Verschillende telefoonhouders voor vrijwel alle merken.

Brodit biedt telefoonhouders aan voor vrijwel alle gerenommeerde telefoon merken zoals Apple, Samsung, HTC en vele anderen.  Deze zijn dan op de fiets te gebruiken met de montage oplossingen welke u hier dan weer vindt.

Brodit Fietshouder voor uw telefoon.

Kortom, Brodit fiets houders en montage oplossingen zijn onmisbaar wanneer u met enige regelmaat gebruik maakt van uw fiets. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan staan wij altijd voor u klaar.