Brodit Proclip - Ford Ka 1997-2008 Center mount 852476

Brodit
7320288524764
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Brodit Proclip 852476 t.b.v. - Ford Ka 1997-2008 Brodit Center Mount

Met behulp van een Brodit Proclip maakt u een bevestigingsplaats in uw voertuig zonder dat u het dashboard beschadigd. Het plaatsen van een Brodit Proclip is erg gemakkelijk. Iedere Brodit Proclip is voorzien van een montage beschrijving. Op de Brodit Proclip kunt u vervolgens een houder monteren voor bijvoorbeeld uw:

- Smartphone / GSM
- Navigatie systeem
- Carkit
- Scherm van uw multimedia systeem
- MP3 / iPod / iPhone
- Portofoon
- Taxi-apparatuur

Voor vrijwel alle merk en type auto's  is er een Brodit Proclip beschikbaar. Uiteraard dient u wel zelf na te gaan of het door u gebruikte toestel wel te bedienen is vanaf de gekozen plaats.
Met alleen een proclip bent u nog niet compleet. U dient op de Brodit Proclip ook nog een houder te monteren. Deze vindt u hier.

Het monteren van de Brodit houder op een Brodit proclip is zeer eenvoudig. Bij de Brodit houder zitten schroefjes welke zelf tappend zijn. Deze kunt u eenvoudig in de proclip draaien zonder dat u eerst voor hoeft te boren. Mocht uw auto er niet tussen staan of komt het dashboard niet overeen met de foto dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bij gebruik van meerdere Brodit houders kunnen de houders eenvoudig en snel afgewisseld worden met behulp van een Brodit Moveclip. Deze Brodit moveclip is ook handig om uw houder te verwijderen uit de auto met het oog op preferentie tegen inbraak.  We hebben deze als combinatie voordeel toegevoegd. U hoeft hem alleen maar aan te vinken.

Gebruikt u verschillende toestellen waarbij de afmetingen flink van elkaar verschillen dan adviseren wij u te kiezen voor een knijphouder van Kram. Deze vindt u hier. Het bevestigen op de proclip kan op twee manieren. Dat kan d.m.v. een adapter of via een swivel mount.

Als Combinatie korting kunt u deze Oliv Magneet houder mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.

 

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere houders op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.

 

Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 1997
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 1998
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 1999
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2000
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2001
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2002
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2003
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2004
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2005
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2006
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2007
Geschikt voor: Ford Ka Bouwjaar: 2008