Brodit Proclip - Seat Mii- Skoda Citigo - Volkswagen up! 2012-2014 Angled mount 854737

Brodit
7320288547374
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Brodit Proclip 854737 t.b.v. - Seat Mii- Skoda Citigo - Volkswagen up! 2012-2014 Brodit Angled mount

Met behulp van een Brodit Proclip maakt u een bevestigingsplaats in uw voertuig zonder dat u het dashboard beschadigd. Het plaatsen van een Brodit Proclip is erg gemakkelijk. Iedere Brodit Proclip is voorzien van een montage beschrijving. Op de Brodit Proclip kunt u vervolgens een houder monteren voor bijvoorbeeld uw:

- Smartphone / GSM
- Navigatie systeem
- Carkit
- Scherm van uw multimedia systeem
- MP3 / iPod / iPhone
- Portofoon
- Taxi-apparatuur

Voor vrijwel alle merk en type auto's  is er een Brodit Proclip beschikbaar. Uiteraard dient u wel zelf na te gaan of het door u gebruikte toestel wel te bedienen is vanaf de gekozen plaats.
Met alleen een proclip bent u nog niet compleet. U dient op de Brodit Proclip ook nog een houder te monteren. Deze vindt u hier.

Het monteren van de Brodit houder op een Brodit proclip is zeer eenvoudig. Bij de Brodit houder zitten schroefjes welke zelf tappend zijn. Deze kunt u eenvoudig in de proclip draaien zonder dat u eerst voor hoeft te boren. Mocht uw auto er niet tussen staan of komt het dashboard niet overeen met de foto dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bij gebruik van meerdere Brodit houders kunnen de houders eenvoudig en snel afgewisseld worden met behulp van een Brodit Moveclip. Deze Brodit moveclip is ook handig om uw houder te verwijderen uit de auto met het oog op preferentie tegen inbraak.  We hebben deze als combinatie voordeel toegevoegd. U hoeft hem alleen maar aan te vinken.

Gebruikt u verschillende toestellen waarbij de afmetingen flink van elkaar verschillen dan adviseren wij u te kiezen voor een knijphouder van Kram. Deze vindt u hier. Het bevestigen op de proclip kan op twee manieren. Dat kan d.m.v. een adapter of via een swivel mount.

Als Combinatie korting kunt u deze Oliv Magneet houder mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.

 

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere houders op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.

 

Geschikt voor: Seat Mii Bouwjaar: 2012
Geschikt voor: Seat Mii Bouwjaar: 2013
Geschikt voor: Seat Mii Bouwjaar: 2014
Geschikt voor: Skoda Citigo Bouwjaar: 2011
Geschikt voor: Skoda Citigo Bouwjaar: 2012
Geschikt voor: Skoda Citigo Bouwjaar: 2013
Geschikt voor: Skoda Citigo Bouwjaar: 2014
Geschikt voor: Volkswagen up! Bouwjaar: 2011
Geschikt voor: Volkswagen up! Bouwjaar: 2012
Geschikt voor: Volkswagen up! Bouwjaar: 2013
Geschikt voor: Volkswagen up! Bouwjaar: 2014