Kuda Console Kunst Leder 255115 t.b.v. Cadillac DTS schwarz van 2005 tot 20xx

Kuda
4022026001133
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kuda Console Kunst Leder 255115 t.b.v. Cadillac DTS schwarz van 2005 tot 20xx

Autospecifieke KUDA console Montagesteun voor telefoonhouder of navigatiesysteem Elegante oplossing van Mobilia kunstleder passend bij het dashboard Montage zonder het dashboard te beschadigen Montagesteun voor telefoonhouder of navigatiesysteem Op zoek naar een professionele en elegante oplossing om uw navigatiesysteem of telefoonhouder te monteren in uw auto? De KUDA console biedt u deze oplossing. Met een console van Kuda is uw navigatiesysteem of telefoon altijd binnen handbereik. Zonder enige moeite kunt u het apparaat optimaal bedienen. Elegante oplossing van Mobilia kunstleder passend bij het dashboard KUDA consoles zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de autofabrikanten. U kunt er dan ook zeker van zijn dat de console perfect past. Het gebruik van Mobilia kunstleder zorgt voor een mooie en elegante uitstraling. Er zijn doorgaans voor ieder model auto twee typen consoles leverbaar: telefoon- en navigatieconsoles. In de meeste gevallen wordt een telefoonconsole rechts van de middenconsole gemonteerd en een navigatieconsole bovenop het dashboard voor een beter zicht op uw navigatiesysteem. Montage zonder het dashboard te beschadigen De autospecifieke consoles van KUDA zijn zo ontwikkeld dat deze zonder te boren bevestigd kunnen worden. Bij de montage kan er gebruik gemaakt worden van bestaande schroefgaten in het dashboard. Professionele installatie aanbevolen. http://www.telefonkonsolen-shop.de/out/Dokumente/25511x_Installation.pdf

Als Combinatie korting kunt u deze Oliv Magneet houder mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.

 

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere houders op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.