Brodit houder Apple iPhone X - XS Padded (lightning->30 pin) 515997 Brodit

Brodit
7320285159976
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Brodit houder Apple iPhone X Padded (lightning->30 pin) 515997 Brodit

Deze houder is voorzien van een kabelbevestiging, welke speciaal is ontwikkeld voor gebruik met de orginele Apple lightning naar 30 pins connector verloopkabel MD824ZM/A . Een ander type kabel zal niet passen. Deze kabel kan eenvoudig in de houder worden vergrendeld. We adviseren deze houder wanneer u overstapt van een iPhone 4/4S naar een iPhone 6/6S/7/8/X en uw voertuig reeds is voorzien van een aansluiting gebaseerd op de iPhone 3/4/4S (30 pins). De verloopkabel kan vervolgens worden aangesloten op de reeds aanwezige Apple iPhone 3/4 aansluiting in uw voertuig. Op deze manier blijven alle functies gehandhaafd. De houder heeft een zwart, fluweelachtige laag om uw toestel te beschermen tegen krassen. De achterzijde van de houder is voorzien van een draai-/kantelmechanisme zodat de houder eenvoudig horizontaal en verticaal gebruikt kan worden. Tevens is de houder zodanig te verstellen dat hinderlijke schitteringen op het scherm kan worden voorkomen. Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig! LET OP: Deze houder wordt ZONDER kabel geleverd.

De actieve houder laadt de telefoon op. De oplaadkabel wordt los geleverd zodat u het in de juiste richting volgens de oplaadt poort op uw telefoon monteren kunt. Deze zijn geschikt voor toestellen welke beschikken over een USB type C aansluitng. De houder past op telefoons waar de oplaadt  poort in de midden van de onderkant van de telefoon is gesitueerd. Leverbaar zowel met een USB-kabel met sig-plug adapter of als vaste installatie.

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.