Brodit houder lader Samsung Galaxy S20 Ultra USB sig.plug 721192

Brodit
7320287211924
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Brodit houder lader Samsung Galaxy S20 Ultra USB sig.plug 721192

Met een Brodit actieve usb houder heeft u uw toestel altijd binnen handbereik. Een brodit houder is uiteraard altijd te monteren op een Brodit Proclip.

Deze Brodit actieve usb houder is voorzien van een kogelgewricht en usb stekker met sig.plug. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien en hem tevens voorzien van 12 Volt door middel van een vaste aansluiting. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat.

De actieve houder laadt de telefoon op. De oplaadkabel wordt los geleverd zodat u het in de juiste richting volgens de oplaadt poort op uw telefoon monteren kunt. De houder past op telefoons waar de oplaadt  poort in de midden van de onderkant van de telefoon is gesitueerd. Leverbaar zowel met een USB-kabel met sig-plug adapter of als vaste installatie.

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.