Brodit houder lader USB-C verstelb. b.75-89/d2-10 mm USB sig.QC 3.0 721204

Brodit
7320287212044
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Brodit houder lader USB-C verstelb. b.75-89/d2-10 mm USB sig.QC 3.0 721204


Met uw mobiele telefoon in een houder tijdens het rijden heb je hem altijd binnen handbereik! En met een actieve houder heb je altijd een opgeladen batterij bij het verlaten van de auto. Netjes, discreet en handig! Met usb-kabel met sigaretten-plug adapter u kiezen om verbinding te maken met het USB-stopcontact van het voertuig of op de 12/24V-aansluiting. De sigaretten-plug adapter heeft twee USB-poorten: QC 3.0A + 2.4A. Het is gemakkelijk om het apparaat op zijn plaats te schuiven in de houder, zodat het verbinding maakt om te kunnen laden, en om het uit de houder te halen bij het verlaten van de auto. De houder is uitgerust met een kantelbare draaibare zodat u gemakkelijk de hoek aanpassen voor een betere weergave. Kantelt 17° en draait 360°. Montageplaat 42x50 mm met 4 mm AMPS-gaten. Gemaakt van hoogwaardig ABS/Acetal plastic. Kleur: zwart. Gemaakt in Zweden.

De verstelbare houder past voor apparaten met type C-connector, met en zonder cover met de volgende afmetingen: Breedte: 75-89 mm, Dikte: 2-10 mm. Verstelbare houders zijn er in verschillende maten. Meet uw apparaat en vergelijk met de specificaties van de houder om ervoor te zorgen dat u het juiste product hebt gekozen (als u een skin gebruikt: meet het apparaat met de cover op zijn plaats).

Voordat u de houder gebruikt, moet u de breedte van de houder zo instellen dat deze bij uw apparaat past, waarna uw telefoon stevig rechtop wordt gehouden voor maximale mobiele ontvangst. De houder heeft een nette en discrete ontwerp dat goed past bij het interieur van het voertuig. Bevestig op ProClip Mounting Platform.

Dit product ondersteunt Qualcomm QC 3.0 quick charge (mits het apparaat Qualcomm QC 3.0 quick charge ondersteunt).

De actieve houder laadt de telefoon op. De oplaadkabel wordt los geleverd zodat u het in de juiste richting volgens de oplaadt poort op uw telefoon monteren kunt. De houder past op telefoons waar de oplaadt  poort in de midden van de onderkant van de telefoon is gesitueerd. Leverbaar zowel met een USB-kabel met sig-plug adapter of als vaste installatie.

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.