Brodit houder Point Mobile PM451 711259

Brodit
7320287112597
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Geschikt voor apparaten met en zonder originele pistoolgreep en apparaten met standaard of verlengde batterij.

De keuze voor u die uw PDA stevig op zijn plaats, goed bevestigd en toch binnen handbereik wilt hebben. De houder heeft een sterk, robuust ontwerp om ruw gebruik bij professioneel gebruik te weerstaan. De PDA is gemakkelijk in de houder te plaatsen en mee te nemen bij het verlaten van de auto. U kunt bijvoorbeeld een oplaadkabel aan het apparaat bevestigen terwijl het in de houder zit. De houder is voorzien van een tilt swivel waardoor je de hoek gemakkelijk kunt aanpassen voor een goede kijkervaring.

 

De houder is uitgerust met een kantelwartel, zodat u de hoek gemakkelijk kunt aanpassen voor een betere weergave, of kunt schakelen tussen portret- en landschapsmodus. Kantelt 17 ° en zwenkt 360 °. Montageplaat 42x50 mm met 4 mm AMPS-gaten. Gemaakt van hoogwaardig zwart ABS / acetaal plastic. De kleur zwart. Gemaakt in Zweden. Bevestig op een voetstuk.

Met een Brodit passieve houder heeft u uw toestel altijd binnen handbereik. Een brodit houder is uiteraard altijd te monteren op een Brodit Proclip.

Deze Brodit houder is voorzien van een kogelgewricht. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat.

De Brodit passieve houder laat de onderzijde van uw apparaat vrij zodat er ruimte is om uw laadsnoer te plaatsen.

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.

zie ook http://www.brodit.com